Matkat, Saksa

Von Deska Townhouses, Hampuri

Viime aikoina olen matkoillani jutellut paljon hotellien ja majatalojen omistajien kanssa, ja tullut siihen tulokseen, että ihmiset, jotka matkustavat itse paljon tarjoavat myös parhaat majapaikat. Näin on myös von Deska Townhouses huoneistojen kohdalla.

Von Deska Townhouses on saksalaisen liikenaisen, Karin Siegle-Kvarndströmin ideoima, Hampurin ensimmäinen design-huoneistoja tarjoava majoitusliike. Karin itse on menestyvä liikenainen, ja huomasi matkoillaan, kuinka joskus toisiaan muistuttavissa, persoonattomissa hotellihuoneissa herättyä oli vaikea muistaa, missä kaupungissa milloinkin silmänsä aamuisin avasi. Ajatus kauniisti sisustettuja huoneistoja tarjoavasta majoitusliikkestä oli syntynyt: Karin halusi luoda asuntoja, jotka antaisivat matkalaiselle tunteen kotiinpaluusta pitkän työpäivän jälkeen.

Nyt von Deska Townhouses tarjoaa kodinomaisia huoneistoja Hampurin arvokkaalla Eppendorfin alueella.

Alue von Deska Townhousesin ympärillä on kaunis ja rauhallinen: pari kertaa viikossa kulman takaa löytyy myös kivat katumarkkinat!

Majoituin von Deskan White Housessa huoneistoon numero 3. Kaikki kuvan keskikerroksen ikkunat kuuluvat huoneistton.

Näkymä parvekkeelta; täällä kelpaisia nauttia kesäiset aamukahvit.

Minä majoituin White Houseen, Rothenbaumchausseen varrelle. Talo on nimensä mukaisesti valkoinen, kolmikerroksinen rakennus, jonka julkisivun erityispiirteenä on suuri musta ulko-ovi. Jämäkän oven jälkeen matkailijan ottaa vastaan kevyen kodikas tunnelma, kun yli satavuotias puulattia narahtelee askelteni alla.

Huoneistoni sijaitsee toisessa kerroksessa: keittiön, olo- ja kylpyhuoneen sekä sänkynurkkauksen lisäksi huoneistoon kuuluu suurehko parveke. Oi, jospa vain olisi jo kesä ja tarpeeksi lämmintä aamukahvin nauttimiseen ulkosalla! Makuuhuone on erotettu olohuoneesta puisella kirjahyllyllä. Lattiat ovat vaaleansävyistä puuta, ja värisävyt yleensä vaihtelevat hillitysti luonnonvalkoisen eri vivahteissa. Lasken kassini alas, rojahdan (hienostuneesti…) sohvalle ja nautin hetken Hampurin asuntoni rentouttavasta rauhallisuudesta.

Huoneisto numero 3 sijaitsee toisessa kerroksessa, aivan “honesty barin” vieressä. Itsepalvelubaarista löytyy naposteltavaa ja juomia sekä panoksia Nespresso-keittimeen.

Huoneistossa vallitsee rauhallisen elegantti, mutta kotoisa tunnelma. Katot ovat korkealla ja lattiat kaunista puuta.

Matkalainen voi rentoutua von Deska Townhousesissa laadun ympäröimänä.

Pidin pienestä ja rauhallisesta sänkynurkkauksestani! Unet maittoivat von Deskan hiljaisuudessa. Huoneiston voi yhdistää myös naapurihuoneistoon, jolloin täällä voi yöpyä isompikin ystäväporukka.

Puulattiat tuovat mukavan kodikkaan tunnun von Deskan huoneistoihin.

Von Deska Townhouses onkin sopiva pysähdyspaikka joko liike- tai turistimatkalaiselle. Turistille alue on ihanteellisen kaunis, ja korttelistoista löytyy lukuisia kahviloita ja ravintoloita. Saman kadun varrella sijaitsee myös metro, jolla hurauttaa keskustaan hetkessä. Kiireiselle kulkijalle keittiön suuri pöytä taas tarjoaa mukavan tunnelmallisen työtilan – tunnelmaan pääsemisessä auttavat myös von Deskan työntekijöiden leipomat tuoreet kakkuset sekä Nespresso-keitin. Avaan iloisena läppärini, ja alan työhön pimenevässä Hampurin illassa.

Minua odotti huoneistossani vastaleivotut kakkupalaset. Huomautettakoon, että von Deskassa leivotaan vieraille kakkusia viikottain!

Seuraavana aamuna herään kauniiseen, läpikuultavan valkoiseen aamuaurinkoon. Huomautettakoon, että tämä on ensimmäinen viikkoni Euroopassa Brasiliassa vietetyn talven jälkeen, ja ensimmäinen kerta, kun näen auringonpaisteen sitten Sao Paulon. Aamuaurinko korostaa huoneiston keveää tunnelmaa, otan muutaman valokuvan, ja suuntaan sitten ulos aamiaiselle.

Aamiaisen jälkeen tapaan Iriksen, joka esittelee minulle von Deskaa. Kävelemme viitisen minuuttia von Deskan toiselle, punatiilitalolle lähes kulman taa. Ivy Housesta löytyy yhdeksäntoista erilaista huoneistoa, pieni ja herttainen kuntosali (sana, jota en ollut ennen kuvitellut käyttäväni kuntosalin yhteydessä!), viihtyisä oleskelutila takkoineen, pyykkitupa – ja jopa suomalainen sauna!

Olen erityisen tyytyväinen matkalainen pystyttyäni lataamaan akkuni – ja pesemään matkan varrella kertyneen pyykkini – von Deska Townhousessa ennen kuin on aika jälleen sulkea matkalaukku ja suunnata juna-asemalle.

Ivy House on von Deska Townhousesin toinen Hampurin huoneistoja vuokraava talo. Se sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä White Houselta.

Sisustus von Deskassa on klassinen ja sisustuksessa tukeudutaan muun muassa Larph Laureniin.

Ivy Housen kuntosali sijaitsee puutarharakennuksessa: sali oli viihtyisin koskaan näkemäni kuntokeskus!

Matkalla ollessa on joskus ihana vain kääriytyä kylpytakkiin, keittää kuppi teetä ja odotella unen tuloa kaikessa rauhassa.

P.S. Kiitän von Deska Townhousesia ihastuttavasta Hampurin huoneistostani! Tämä kirjoitus kuuluu hotellisarjaani “tyylikkäät yöt” aiemmin aloittamani “historialliset hotellit” sarjan rinnalle. Yhteistyö ei vaikuta kirjoitukseni sisältöön, sillä valitsen sarjaani vain laadukkaita ja viihtyisiä kohteita, joiden uskon takaavan inspiroivia hetkiä myös lukijoideni matkoilla. Toivon hotellivinkeilläni tarjoavani lukijoilleni tyylikkäitä ja viihtyisiä öitä! Hyvää matkaa siis, Sateenmurun lukija, Hampuriin ja von Deska Townhouseen!

Hotel Info

Von Deska Townhouses kotisivut

Huoneistot yhdelle hengelle alkaen 100 €

Huoneistot kahdelle hengelle alkaen 135 €

townhouses@vondeska.de

You Might Also Like

46 Comments

 • Reply Skimbacon Katja March 12, 2017 at 9:41 PM

  Juuri tälläisistä paikoista tykkään!! Ihanaa kun saa käydä ostamassa paikallista ruokaa ja itse myös laittaa sitä matkoilla, ja etenkin kun matkustaa perheen kanssa niin lisätilat on aina bonusta! Taas upea löytö sinulta.

  • Reply sateenmuru March 13, 2017 at 5:49 AM

   Kiva kuulla, Katja! Minustakin on välillä mukava hääriä “omassa” keittiössä matkoilla. Ja vaikkei minulla lapsia olekaan, niin tuli sellainen olo, että täällä varmasti tykkäisi lapsiperheetkin käydä – ja äitituttavien puheista päätellen von Deskan pyykinpesukoneelle löytyisi käyttöä! ^_^

 • Reply Johanna @ Out of Office March 12, 2017 at 10:35 PM

  Erittäin tyylikkääs ja hienostuneen oloista majoitusta! Tuo näyttäisi erittäin hyvältä vaihtoehdolta kaltaiselleni boutique-hotellien suosijalle. Ja ilahduttavan paljon edullisemmalta 🙂

  • Reply sateenmuru March 13, 2017 at 5:50 AM

   Kiitos kommentista, Johanna! Suosittelen tätä löytöä: paitsi että von Deskan tilat olivat viihtyisät niin tuo alue oli mielestäni sykähdyttävintä Hampuria. 🙂

 • Reply Ne Tammelat March 13, 2017 at 6:24 PM

  Onpa viihtyisän ja kodikkaan oloinen majapaikka! Eikä todellakaan hinnalla pilattu.

 • Reply sateenmuru March 14, 2017 at 7:47 AM

  Von Deska oli kyllä ihastuttava löytö! Kodikas, eikä tosiaan niin kallis kuin voisi kuvitella tällaiselta luksustyyliltä.

 • Reply Anne | Metallia Matkassa March 14, 2017 at 5:18 PM

  Oliko tämä postaus tehty yhteistyössä Von Deskan kanssa..?

  Liikematkalaiselle (ja miksei perusturistillekin) kodinomaisempi majoituspaikka on varmasti enemmän mieleen. Työpäivän jälkeen on kuitenkin kiva rentoutua ja varmasti vähän rennompi ja ei niin hotellihuonemainen ympäristö on kivempi päivän päätteeksi, kuin kolkko businesshotelli.

  • Reply sateenmuru March 15, 2017 at 5:53 AM

   Hyvä huomio Anne, kiitos! Yhteistyö oli tämän uuden sarjan kohdalla jäänyt selkeästi ilmoittamatta – asia korjattu. Juu, olen huomannut tällaisena “perusmatkalaisena”, että väliin kaipaan itsekin kodinomaisempaa tuntua matkalla hotellin sijaan. Vaihtelu virkistää!

 • Reply Emma / Mutkia Matkassa March 15, 2017 at 7:28 AM

  Todella kaunis ja mukavan oloinen huoneisto! Oma parveke on kyllä myös aikamoista luksusta, sitä harvoin mistään tavallisesta hotellihuoneesta löytää!

  • Reply sateenmuru March 15, 2017 at 8:55 AM

   Kiitos kommentista, Emma! Parvekkeet on kivoja – ja tämä oli oikeastaan enemmän jo “tasanne” kuin pelkkä parveke. Tosin näin talvisaikaan ei ollut kalusteita, joilla istuskella, mutta kyllä se kaiteeseen nojaaminen kahvia hörppiessä kelpasi! ^_^

 • Reply Katja/jumalainenseikkailu March 15, 2017 at 2:22 PM

  Tosi hyviä ideoita sinulla juttusarjoille 🙂 Ja kyllähän tuo huoneisto siltä näyttää, että mielellään siellä aikaansa viettäisi!

  • Reply sateenmuru March 16, 2017 at 5:31 AM

   Kiitos paljon kommentista, Katja! Niinpä, kun näitä löytöjä tekee niin siinä uhkaa aina jäädä kaupungin tutkailu vähemmälle! 🙂

 • Reply Pirkko / Meriharakka March 15, 2017 at 8:01 PM

  Hampuri on kertauslistallamme, joten pitäisikin ehkä kirjoittaa tämä muistiin. Tosin yleensä haluamme hotellin mahdollisimman keskustasta – tämä taisi olla vähän sivummalla, rauhallisella alueella tosin, mistä tietysti saa sinänsä plussaa, mutta sitten jos kulkeminen eri paikkoihin on vastaavasti työläämpää, niin miinusta 🙂

  • Reply sateenmuru March 16, 2017 at 5:34 AM

   Kiitos kommentista, Pirkko! Jään odottamaan, millaisia tuokiokuvia nappailet sitten aikanaan Hampurista – itse en ehtinyt kovin hyvin kaupunkiin tutustua. von Deska on tosiaan noin vartin ajomatkan päässä keskustasta, metroasema on saman kadun varrella, ja sillä oli kätevä liikkua.

 • Reply Johanna Hulda / Vida de Estrada March 16, 2017 at 11:29 AM

  Tämän alueen katunäkymästä tuli enemmän mieleen vaikka Lontoo kuin Hampuri! Tosiaan on arvokkaan näköistä aluetta, ja asunto on mukavan kodinomainen.

  • Reply sateenmuru March 16, 2017 at 12:29 PM

   Niinpä, minullekin tuli ihan Lontoo mieleen! Ja hauskaa sinänsä, että pyörin ensimmäisen päivän Hampurissa vain tällä alueella – ensivaikutelma oli siten hieman eri kuin Hampurin kaupunkikuva yleensä! 🙂

 • Reply Heidi / Himomatkaajan turinoita March 16, 2017 at 2:12 PM

  Olipa harmonisen näköinen paikka. Tuonne olisi mukava päänsä painaa pitkän päivän jälkeen.
  Arvostan itse myös sitä, että on pyykkäysmahdollisuus olemassa, varsinkin pitkillä matkoilla. Voi saapua kotiin kaikessa rauhass, eikä tarvitse ensimmäisenä alkaa pestä pyykkivuorta.

  • Reply sateenmuru March 18, 2017 at 2:14 PM

   Kiitos kommentista, Heidi! Niinpä, von Deska osoittautui varsinaiseksi matkaajan akkujenlataamispaikaksi: sai rentoutua ja pyykätä matkalaukun sisällön! ^_^

 • Reply Lotta | Watia.fi March 17, 2017 at 1:29 AM

  Ihan tosi, paljon matkustavana hotellihuoneet muistuttavat niin usein toisiaan, että välillä ei todellakaan ole aivan varma, missä sitä on tänään herännyt. Persoonalliset majoitusvaihtoehdot jäävät mieleen. Yksi syy siihen, miksi nykyään valitsen usein AirBnB:n. Toki persoonallisia hotellejakin löytyy, mutta tuntuu, että nekin löydän yleensä nimenomaan AirBnB:n kautta.

  • Reply sateenmuru March 18, 2017 at 3:11 PM

   Kiitos kommentista, Lotta! Niinpä, kyllä se nostattaa aina matkalla mielialaa, kun sattuu hyvä majapaikka kohdalle. : ) Olen muutaman kerran vasta AirBnB:stä varannut majoituksen, ja kaikki olleet hyviä kokemuksia. Tosin olen kyllä joskus vasta jälkikäteen, että osa hotelleista tai B&B-paikoista, joissa olen ollut reissussa yötä, onkin kirjattu myös AirBnB:hen!

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana March 17, 2017 at 4:03 PM

  Heheheh, oma kokemukseni (todella monen vuoden takaa) Hampurissa yöpymiseen on nuhjuinen hostelli Reeperbahnilla. Majoituimme siellä, kun juhlimme isoilla hevifestareilla lähistöllä. Yhtenä yönä heräsimme palohälytykseen ja koko hotelli tyhjennettiin ulos. Ja toisena yönä siihen, kun jossain lähellä rikottiin ikkunalasi. Säikähdettiin, että se on joku murtovaras, mutta ilmeisesti kyseessä oli ihan vaan joku päihdetyypin sekoilua. Että semmoisen kokemuksen jälkeen maistuisi ihan hyvin yöt tämän postauksen huoneissa! 🙂

  • Reply sateenmuru March 18, 2017 at 3:14 PM

   Haha, viihdyttävä tarina! 🙂 Itsellä jäi hostelliaikoina Saksa kokonaan väliin, hauska kyllä varttuneemmalla iällä (ja karttuneemmalla rahapussilla…) matkata uudestaan niillä seuduilla, joissa tuli aikoinaan rinkan kanssa hostelleihin suunnattua. Että uutta yritystä Hampurissa putkeen vaan! ; )

 • Reply Heidi / Maailman äärellä March 17, 2017 at 6:01 PM

  Valitsen useimmiten, jos vaan mahdollista, pieniä perhehoteleja ja niin kuin sinäkin, minäkin olen jututtanut näitä hotellin omistajia ja huomannut, että ne paljon matkustavat hotellin perustajat ovat useimmiten siinä asian ytimessä. He tietävät, mitä matkailijat kaipaavat. Tällainen majoitus meillä oli esimerkiksi viime kesänä Azoreilla: yrittäjäpariskunta halusi tarjota viihtyisää mökkiasumista luonnon keskellä luksuspuitteissa kaikilla mukavuuksilla. Tällaiset kokemukset nostavat loman toiselle asteelle.
  Tämä Von Denska vaikuttaa myös ihanan idylliseltä levähdyspaikalta päivän seikkailujen jälkeen <3.

  • Reply sateenmuru March 18, 2017 at 3:16 PM

   Oh, ihana kokemus varmasti Azoreilla! Pitääkin pitää tämä mielessä, josko sinne saakka piakkoin vaikka pääsisi! ^_^

 • Reply Meidän matkassa / Monna March 17, 2017 at 7:42 PM

  No aivan ihana majoitus, kyllä tuollaisessa viihtyisi hyvinkin 🙂 Ja kiva tuo mahdollisuus myös isommalle porukalle.

  • Reply sateenmuru March 18, 2017 at 3:18 PM

   Kiitos kommentista, Monna! Juu, von Deskassa oltiin hyvin vastaanottavaisia perheille – ja koirille! Perheettömänä koiranomistajan tuo koirasuopeus etenkin tuntui mukavalta. ^_^

 • Reply Tiia/ReiseReise March 17, 2017 at 9:46 PM

  Joo, mullekin tulee enemmän mieleen Lontoo kuin Hampuri (jossa tosin oon käynyt vain pikaisesti). Ihanaa, kun saisi päivittäin kakkua. 😉

 • Reply sateenmuru March 18, 2017 at 3:20 PM

  Kiitos kommentista, Tiia! Haha, juu, kyllä siinä kelpaisi jäädä maailmalle pidemmäksikin aikaa, jos joka päivä tuotaisiin nenän eteen vastaleivottua kakkua! 😀

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää March 18, 2017 at 3:40 PM

  Tosi kivan näköinen paikka. Vähän ylellisyyttä mutta silti kodikas. Tykkään tämän tyylisistä majoituksista jotka ovat persoonallisia, eikä toista samanlaista löydy. Jossain vaiheessa alkaa nämä ketjuhotellien huoneet väsyttämään sillä ne näyttävät aina ihan samalle. Tykkään myös kannattaa yksityisyrittäjiä suurten ketjujen sijaan.

  • Reply sateenmuru March 22, 2017 at 6:26 AM

   Kiitos kommentista, Paula! Minustakin pienempien yrittäjien majoitusliikkeet ovat usein onnistunut valinta, sillä yleensä ainakin he panostavat tunteella sisustukseen ja tunnelmaan. ^_^

 • Reply Merja / Merjan matkassa March 18, 2017 at 3:46 PM

  Tyylikkään näköinen hotelli. Minä taas en välttämättä halua reissuilla itse kokkailla/pestä pyykkiä – varsinkin jos viikonloppu reissusta kyse – , joten jäin miettimään olisiko tämän kodinomainen hotelli kuitenkaan minun juttuni. Muistuttaa muuten erehdyttävästi Lontoota, kuten täällä muutama on todennutkin 🙂

  • Reply sateenmuru March 22, 2017 at 6:28 AM

   Kiitos kommentista, Merja! Niinpä, joskus on ihana päästä reissuun ja olla tekemättä yhtään mitään! Von Deskan kohdalla oli matkaa takana jo kuukausia, joten silloin luonnollisesti ehtii aina kertyä matkalaukkuunkin jo pyykättävää. ^_^ Ja totta, Lontoohan näistä rakennuksista tulee mieleen, kauniita kumpaisessakin kaupungissa.

 • Reply Susanna/Matkapatonki March 18, 2017 at 3:59 PM

  Onpa viihtyisän näköinen majatalo! Matkoilla se hotellin valitseminen tuottaa aina päänvaivaa ja useimmin tulee päädyttyä isoon ketjuhotelliin helppouden vuoksi (ja kun tietää mitä odottaa saavansa). Pitäisi itsekin enemmän katsella tällaisia yksityisiä majataloja jatkossa!

  • Reply sateenmuru March 22, 2017 at 6:30 AM

   Kiitos kommentista, Susanna! Haha, joo, olen aina ollut vähän sellainen, että en tee mitään helpoimman kaavan mukaan: olisikin kiva, jos jollekulle toiselle matkalaiselle näistä omista löydöistäni (joiden etsimiseen käytän paljon googlailuaikaa!) olisi hyötyä ja jopa nautintoa! ^_^

 • Reply Heidi / Seikkailujen helmiä March 18, 2017 at 5:49 PM

  Aivan ihastuttava paikka! 🙂 Tuollaiset persoonalliset majoituspaikat on just parhaita. Ja oikein itseleivottua kakkua. Voi nam!

  • Reply sateenmuru March 22, 2017 at 6:31 AM

   Kiitos kommentista, Heidi! Niinpä, nam-pisteet kakulle! 😀

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta March 18, 2017 at 6:19 PM

  Kauniin ja viihtyisän oloinen majoitusvaihtoehto! Toisaalta minäkin Merjan kanssa viihdyn eniten ei-kodinomaisissa majoituksissa, vaikka usein yövynkin kyllä Airbnb:n kautta milloin missäkin… Silti, varteenotettava vaihtoehto. Parvekkeesta isoa plussaa!

  • Reply sateenmuru March 22, 2017 at 6:33 AM

   Kiitos kommentista, Meri! Ymmärrän tuon halun ei-kodinomaisuuteen – aisaparini on samanlainen! Parvekkeet tuovat aina ekstraa uusissa kaupungeissa. 🙂

 • Reply Anna | Tämä matka March 19, 2017 at 6:14 AM

  Minut on vallannut joku ihmeellinen sisutuskuume ja katselin näitäkin kuvia sillä silmällä, josko irtoaisi jotain inspiraatiota : )

  Voi kun olisikin kunnon puulattia itsellä.

  • Reply sateenmuru March 22, 2017 at 6:34 AM

   Kiitos kommentista, Anna! Puulattiat ovat parhaat. 🙂 Von Deskan omistajan mies on itse asiassa ruotsalainen, joten hän on halunnut sisustaa huoneet skandi-mökkien tunnelmissa! Että mökkilehtiä vaan selaamaan sisustusinspiraatioksi!

 • Reply Kohteena maailma / Rami March 19, 2017 at 7:18 AM

  Todella viehättävän näköinen hotelli. Hieman tuossa Merin kanssa samoilla linjoilla, että saattaa itselle parempi olla se, että hotelli on “hotellin näköinen”, että tulee lähdettyä pois sieltä 🙂 Voisi tosiaan olla silti kokeilemisen arvoinen tällainen kodinomainen design-hotelli!

  • Reply sateenmuru March 22, 2017 at 6:37 AM

   Kiitos kommentista, Rami! Tällainen kodinomaisuus saattaa olla tervetullutta etenkin pidemmillä matkoilla, ja sitten tietysti paljon reissaavien liikematkalaisten keskuudessa. Mutta ongelma onkin juuri tuo viihtyisästä paikasta irtautuminen: itse en olisi edes aamupalalle malttanut lähteä ulos, mutta onneksi tuli lähdettyä, niin löytyikin aivan mahtavat katumarkkinat!

 • Reply Liza in London March 19, 2017 at 11:29 AM

  Oho, Eppendorf toi mieleeni ainakin näiden kuvien perusteella jonkun englantilaisen pikkukaupungin, esim. Bathin tai Liverpoolin arvoalueet. Mutta miten aina onnistutkaan löytämään näin kivoja majapaikkoja?!

  • Reply sateenmuru March 22, 2017 at 6:39 AM

   Kiitos kommentista, Liza! Monien mieleen on tullut Lontoo, mutta tuo Bath (Liverpoolia en ole nähnyt, vaikka Beatles-fani olenkin…) on todella osuva vertaus! Haha, onnistun löytämään näitä paikkoja yökausia teitokonetta nakutellen, googlea ahkerasti mulkoillen. O _ O

 • Reply Maria Maunula March 19, 2017 at 2:28 PM

  Ah miten ihanannäköistä, etenkin kun on juuri budjettipihistellyt ja asunut missälie bungaloweissa sammakoiden ja liskojen kanssa 😀 Miten puhdasta ja eteeristä, tosin hintakin huimaa päätä, ei siis missää nimessä Suomen hintoihin nähden mutta omaan budjettiin ajatellen…
  Komppaan edellisiä, mieluummin asuu kivan pienen yksityisyrittäjän tiluksilla kuin massahotelleissa!

  • Reply sateenmuru March 22, 2017 at 6:41 AM

   Kiitos kommentista, Maria! Haha, näinkin sinun bungaloweja postauksissasi! ^_^ Onhan näissä eri tunnelma tietysti, mutta eri reissut, eri tarkoitusperät ja budjetit, eikös?

  Leave a Reply