Matkat, Suomi

Holistista itsepetosta vuodelle 2016

Kuten ahkerimmat Sateenmurun lukijat ovat kenties huomanneetkin, kirjoitustahti on hieman hidastunut sitten syksyisen Suomeen muuton. Tästä en voi syyttää mitään muuta kuin itseäni ja laimeaa suomalaista suodatinkahvia.

Ennemmin kuitenkin suodatinkahvia.

Tuota haalean vaaleaa litkua, joka laimentaa ajatuksenjuoksun ja vaimentaa inspiraationpuuskan.

Tuota haalean vaaleaa litkua, joka ajoi minut hetkeksi miltei persoonallisuushäiriöön – TEENJUOJAKSI.

Mutta onneksi tilanne on nyt taas hallinnassa, keittiönkaapista ryöpsähtää oven avatessa noro eri paahtimoiden papuja ja uusi jauhaja jyllää miltei aamusta iltaan. (Onneksi se ei ole käsikäyttöinen.)

Kofeiini kihelmöi kielen päässä miellyttävästi ja huijaa koko loppukroppaa iloiseen toimeliaisuuteen!

Kofeiini kunniaan!

Olohuoneen nurkassa nököttävä energialamppu saattaa itsepetoksen huippuunsa ja kaamoksen masentama olemukseni kuvittelee olevansa virkeän energinen!

Psykofyysinen itsepetos kunniaan!

Ainekset holistiseen itsepetokseen.

Ainekset holistiseen itsepetokseen: tekoaurinko ja kahvia.

Uutena aluevaltauksena täällä yltiöseesteisessä Naantalissa aloitin julisteiden teon. Tässä yksi ylevä hengentuote. Näitä julisteita voi ihailun lisäksi myös ostaa. Älä osta Sateenmurun sivujen kautta (täällä näkyy nakottavan 356 avaamatonta viestiä, joiden oletan olevan 100-prosenttisesti roskapostia. Toivottavasti olen oikeassa.), vaan viestitä sähköpostiini crumbsofrain@gmail.com. Kaikki julisteet löytyvät tästä linkistä.

The Usual Suspects -elokuvan inspiroima kahvijuliste 15 € kpl + postimaksu.

The Usual Suspects -elokuvan inspiroima kahvijuliste 15 € kpl + postimaksu.

Ja vaikka blogin puolella juttumäärä on lievästi ilmaistuna hiipunut, niin vanhan kunnon printtilehdistön puolella on tullut tehtyä uusia aluevaltauksia: matkajuttuja niin matka- sanoma- kuin naistenlehdissäkin on ilmestynyt lähes joka kuukausi ja ensimmäinen matkaopas on kustantajalle luovutettu jo kesän korvilla. Viimeisimmän tiedon mukaan teos ilmestyy tammikuussa. Yksi mielenkiintoisimmista jutuista, joita tänä vuonna kirjoitin lehtiin oli tämä Nelson Mandelan vaiheita Etelä-Afrikassa esittelevä juttu – ensi vuonna luvassa muun muassa Sherlock Holmesia ja kahvia, tuskin maltan odottaa!

Mutta kaksi suurinta aikatuketta yleensä muuten niin sutjakasti soljuvassa Sateenmurun elossa ovat olleet

1) Suomeen muutto

2) oman yrityksen, Paperiveneen, perustaminen: kotisivuja voi kurkata tästä linkistä.

Nyt, pikkuhiljaa ja voimapapujen voimin asiat alkavat rullata, ja Paperiveneen ensimmäinen kirja putkahtaa ihmisten ilmoille tammikuussa!

Minä yritän ryömiä täältä tekoauringon valaisemasta kolosta perässä, mutta mitään en lupaa.

Hyvää ja voimaisaa vuotta 2016 kaikille uskollisille ja uskottomille lukijoilleni!

Sateenmuru kiittää ja kuittaa vuodelta 2015!

Sateenmuru kiittää ja kuittaa vuodelta 2015!

P.S. Pääkuva on Paperiveneen ensijulkaisusta Finding Moo Friends jonka on kirjoittanut ja kuvittanut myös suhteellisen kiireisenä itsensä pitänyt ikuinen aisaparini Marcos Correa!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply